tisdag 14 maj 2013

Hej igen:)

Ser ni vad grönt det börjar bli?! Härligt! Blev lite full i skratt när jag kikade ut på altanen i helgen. All skit som var där innan är nu borta, men istället har handfatet från balkongen hamnat där, haha! Alltid är det något! Nu ska jag plocka i dotterns rum...blää;)


3 kommentarer:

  1. Oj vad många inlägg som jag inte hade läst;) Kul! Jag önskar att mitt sug efter att baka snart kommer till mig;) det är ju då mycket godare än köpe kakor! Just nu sitter jag och äter godis och försöker varva ner innan jag ska sova:) Maken slutar målandet för dagen! Imorgon blir det nya tag! Kram E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande!! Jag har knappt bakat nånting sen vi flyttade. Har bara haft inredning på hjärnan;) Men så blev jag less på att vi aldrig blir klara och aldrig kan bjuda hem folk.. så jag bjöd hit en ny bekantskap och vips kom baksuget tillbaka:)

      Radera
  2. Nu bor så fint!

    sv: Jag är likadan Hanna men nu har jag bestämt mig verkligen! Och att ha ett program att gå efter gör det lite lättar och svårare att ge upp! Ockdå ger Anders mig tid att träna också, går inte så bra när barnen är med :-)

    kramar

    SvaraRadera