måndag 29 oktober 2012

Kalorikoll

Idag var jag trött och hungrig på eftermiddagen. Jag gissar att kroppen vänjer sig vid färre kalorier efter några dagar? Jag är så trött på att inte komma i mina kläder så nu måste jag gå ner i vikt OCH behålla vikten! Efter kvällsmålet har jag inte många kalorier tillgodo;)



4 kommentarer:

  1. Jag tror du har lagt dig på alldeles för få kalorier! 1300 är verkligen JÄTTELITE! Om jag var du skulle jag lägga målet på ca 1700 och få en långsammare men mer hållbar viktminskning!
    Med 1300 är risken STOR att du för visso går ner men också att kroppen ställer in på svält och att du sen bara går upp massor så fort du börjar äta igen!
    //hoppetossan

    SvaraRadera
  2. laddade ner denna app jag med. Igår skrev jag ner allt jag åt och gick över med 200 Kcal. Det måste betyda att jag skulle ha gett mig ut i regnet och gått en promenad i allafall ;)Tycker att det verkar vara svårt att hålla sig till dessa få Kalorier, för jag hamnar på ungefär samma som dig. Får väl skylla på att jag bakade bullar i Lördags också ;)

    SvaraRadera
  3. Nej det är svårt att veta, men precis som du säger borde man ju märka någon skillnad i allafall. Promenader gör ju ganska mycket faktiskt så man borde försöka ta sig ut i ur och skur!

    SvaraRadera
  4. Raska promenader är fantastiskt bra! Jag brukar säga till folk att skippa alla dieter å se till å ta en rask promenad varje dag,minst 30min så kommer du se skillnad! Dessutom är det gratis å ger frisk luft:) Kram Emelie

    SvaraRadera