tisdag 28 augusti 2012

Husvisning

Jag blir galen på alla hus. Jag är så rädd för att köpa fel så vi kommer nog bo kvar för alltid i denna pisslägenhet;) Det svåraste är att veta var vi ska bo. Idag har vi kikat på ett ställe utanför Alingsås. Allt är positivt med huset men det känns lite läskigt att tänka sig ett helt nytt liv! Budgivningen har inte startat än så vi vet inte ens om vi har någon chans. I natt sover vi nog inte mycket.. Imorgon kanske jag tar en tur till Alingsås;)






3 kommentarer:

  1. Ser ju ut som någon helt klart har funnit sig tillrätta. Personligen tycker jag att det ser jättefint ut, men ni måste gå på känslan. Känns det tveksamt om ni vill bo i det området, så är det kanske inte där ni ska bo. Känner till känslan ni har, mycket väl.

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen fint ut på bilderna! Ni kommer nog inte bo i lägenheten för alltid även om det kanske känns så! Ni vill ju bara hitta det perfekta huset :)

    SvaraRadera
  3. Jag har sagt det innan och säger det igen! Hitta ett hos som känns ok! Det behöver inte vara "det perfekta huset". Det blir inte perfekt förän man flyttat in och gjort det till sitt HEM! Hade vi fortsatt leta efter det perfekta hade vi fortfarande pungat in pengar hos förbo.

    SvaraRadera